Vestfoldbunad
Pris kr 26.000,-
inkl bunad med skjorte, veske og belte. Sølv kommer i tillegg.
Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad

Vestfold festbunad har stakk i hvitt, svart. lyseblå og mørkeblå ullstoffet med fargerikebroderier. Vest er i samme stoff som stakk med broderier eller i rød ullstoffet. Skjorte er i bomull eller lin med broderier. Vesken er i samme farge som stakken. Som yteplagg brukes sjal eller cape. Det er utarbeidet egen sølv til bunaden i hvtt farge.

VESTFOLDBUNAD 1932-modell har blått eller sort ullstoff i liv, stakk, veske og lue. Livet og stakken er uten broderi, men har påsydde, håndvevde bånd. Nede på stakken er det en bred, rød kant til sort bunad, og grønn kant til blå bunad. Veske og lue har broderi. Skjorten er i hvit lin med hvitsømsbroderi på krage, mansjetter og langs halssplitten. Capen er halvlang med broderi på skulderstykke, og lages i samme stoff som bunaden. Strømpene skal være hvite.

VESTFOLDBUNAD 1956-modell har stakk i sort eller blått, og liv rødt eller grønt. Begge deler i ullstoff. Blå stakk skal ha rødt liv, mens sort stakk kan ha rødt eller grønt liv. Liv og stakk har påsydde, håndvevde bånd. Forkle i bomull eller lin med farget blomsterbroderi. Skjorten er i hvit lin med broderier i tellesøm. Capen er halvlang med nedbrettet krage i samme stoff som bunaden med rødt eller grønt fór. Strømpene skal være røde eller hvite.

Begge bunadene bruker oksidert sølv.

Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad Vestfoldbunad
De andre populære bunadene

DB query error.
Please try later.